bra planerare…?

Det är onsdag och Portugal börjar närma sig med stormsteg. Jag åker till flygplatsen runt 11.30 imorgon och jag har sååå mycket att göra innan dess. Nu ska jag först jobba i en sådär 9-10 timmar, slutar runt 20 skulle jag tro. Då ska jag först ta en löprunda (eller pw) sen måste jag ta tag i och börja packa allt (thank god attt jag varit duktig nog att tvättat ALLT redan), sen så måste jag ta tag i och städa lite här hemma så det inte ser ut som en svinstia när jag kommer hem. Ikväll måste jag även hinna med att ladda ner lite filmer/serier, ladda kameran, tömma mobilen osv. Och imorgon ska jag först på yoga på morgonen (förhoppningsvis) sen så måste jag växla pengar, köpa flipflops, solkräm och allt sånt nödvändigt OCH jag måste hinna duscha och så också. Haha så bra är jag på att planera. Men gud jag längtar så mycket! 

detta är vad jag hunnit packa so far.. Jo men jag kan leva i bikni hela veckan, det är lugnt.

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *