the end

Singel igen. Fjärde gången i mitt 4-års långa tonårsliv som jag säger det. Än en gång har ett av mina förhållanden tagit slut. Dock denna gången, till skillnad från de andra gångerna, så är det inte hjärtskärande. Mina andra förhållande har tagit slut såhär 1 – Dumpad plötsligt över telefon (distansförhållande) efter 8 månader. 2 – Dumpad och lämnad pga ett spelberoende + otrohet från hans sida. 3 – lämnad när han skulle till USA och jag till Stockholm. Alla de tre gjorde fruktansvärt ont och var at the time the jobbigaste jag varit med om, främst för att det inte var ett val jag själv tog.

Nu, efter mitt fjärde förhållande, som inte ens varade i 4 månader, så är det faktiskt inte så farligt. Vet ni varför? För det var ömsesidigt. Jag gillar honom, han gillar mig – men det krävs mer än så i ett förhållande tycker jag. Han är en bra kille, han är verkligen det. Han har aldrig gjort något för att medvetet såra mig och han är världens gulligaste – men han är inte the one. Jag har inte heller förlorat honom, han finns fortfarande där i mit liv.

Det är alltså slut mellan mig och Richard. Inte för att inte känslorna inte finns där, utan för att vi märkte att vi inte var meant to be om man säger så. Det var rätt kul faktiskt, för efter vi kommit fram till att vi skulle göra slut så tog vi en frukost och en shoppingrunda – ja det är på den nivån. Vi är nämligen i samma umgängeskrets och kommer stöta på varandra en hel del, så allt blir bara lättare utan bråk. Låt oss bara hoppas att vi förblir sams så att inte avundsjuka och onödiga missförstånd kommer mellan. 

Still looking for the one, han är någonstans där ute… (man måste kyssa många grodor innan man hittar sin prins lol) Men nu – singellivet here I come (party party partyyy!).

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *