one year ago

En tråkig söndagskväll. Dåligt väder. Och vad gör jag? Förutom att jag skriver en miljoner listor, planerar och sjunger med i Glee’s Let me love you? Tänker och filosoferar. Vet ni vad som hände för exakt ett år sedan? Ett väldigt betydelsefullt förhållande tog slut. Minns det som igår. Men – det är inget jag är ledsen över längre. På riktigt, jag har haft det absolut bästa året någonsin. Ända sedan det här datumet förra året har hela mitt liv vänts helt upp-och-ner med först en en-månads-semester till USA med massa fina människor och sedan en flytt till stockholm där jag lärt känna så underbara vänner och träffat flera hundra nya människor. Det är helt sjukt när jag tänker på det. 

True shit ”When one door closes, another one opens”. Oj jag är så djup. Men att flytta till stockholm har på riktigt varit det bästa beslutet i hela mitt liv, ångrar inte det en sekund. 

 

Skrev detta inlägget bara någon vecka (typ 1-2) efter jag flyttat till stockholm. Med rätt inställning går allt vägen.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *