one summer night

Vad är detta? Såg att jag inte lyckats få till ett enda inlägg sen igår. Men tro mig, texter har jag skrivit, det är bara problem med bilderna fortfarande. Efter en väldigt lååååång PW igår morgon så jobbade jag i några timmar, sen så träffade jag och mathilda några killar helt random på en trampbåtsuthyrning som vi hängde med hela kvällen och natten igår. Vi satt bla och pratade vid djurgården i skymningen och badade i en public pool i soluppgången.  Så sommaren ska vara eller hur?

Har jobbat några timmar idag med (cashflow $) och senare ikväll ska jag nog äta med några kompisar och sen får vi se vad vi hittar på. Imorgon är jag LEDIG. Träning, solning, träning, mer solning och Jessica står på schemat.  

I löv this girl very much. Fina

 

2 thoughts on “one summer night

  1. Kan du inte göra som du gjort innan med att skriva ett inlägg om ditt tränings-schema, mat, och dina mål ang. det?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *