fråga&svar

Fick en rätt kul fråga! 

Fråga:
Jag undrar bara vart du jobbar och hur du fick jobbet?

Svar:
Jag jobbar på en restaurang/bar/café/lounge på Strandvägen kajplats 19 som heter Happy! Jag jobbar främst som servitris med ibland står jag även i kassan och i väldigt få fall hjälper jag till i disken. Jag tycker att det är väldigt roligt och har absolut inget emot att gå till jobbet, och utöver lönen så får jag ju även rätt bra med dricks också! 
Hur jag fick jobbet? Jo i våras sökte jag massor av jobb, mest på stora kedjor men fick nästan aldrig något svar. Så jag tänkte att söka lite mer lokalt på små ställen kanske var bättre. Jag la märke till Happy som bara ligger ett stenkast från min lägenhet och gick in på deras hemsida och hittade mailadressen. Jag skickade iväg ett snabbt mail om att jag var 17 år och intresserad av sommarjobb. Jag fick svar tillbaka att jag skulle skicka mitt CV, så det gjorde jag, och sen fick jag en arbetsintervju som gick bra och sen fick jag provjobba ungefär 3 gånger (med lön såklart!) och sen fick jag jobbet. Nu har jag ett löpande veckoschema och jag kunde inte önskat mig ett bättre sommarjobb! 

Kolla bara in utsikten jag har på jobb varje dag! Inte varje dag det är massa luftballonger dock, men still soo pretty. Och maten. behöver jag ens nämna att jag blir bortskämd med god, gratis mat varje dag? 

 

Nästa år vet jag dock precis vad jag vill jobba med.. Ska börja kolla på det redan i sommar, åh vad kul det hade varit om det gick! 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *