start over

Totalt oplanerat egentligen – men nu är det bara att gå all in. Fick hem mitt paket från Fitnessguru idag där jag för första gången ska prova på proteinpulver (One Whey Strawberry/White Chocolate) och sen fick det bli en shaker och en träningsdagbok till det. Beställde paketet igår vid lunch och det kom fram idag! Sjukt snabb leverans. 

Livet var även på min sida igår när jag sprang runt på stan och då snubblade jag över ett överdrivet bra erbjudande på SATS. Jag hade tänkt köpa ett SATS-kort till hösten men ville vänta då jag inte vet hur mycket jag skulle vara i stockholm i sommar. Men bästa erbjudandet – träna gratis till 28/8 fick jag. Så nu är även jag medlem på SATS Stockholm. Får personlig tränare vid tre tillfällen också vilket är toppen. 

Sen ungefär 1,5 år tillbaka (efter mitt ”viktras”) har jag varit väldigt intresserad av träning och kost, vet egentligen inte riktigt varför, vissa saker känner man bara ett stort intresse av antar jag? Dock håller fortfarande min benhinneinflammation mig tillbaka då jag inte kan springa, och jag ÄLSKAR verkligen att springa, så det är lite tråkigt. 

Let’s do this! 

 
 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *