3 thoughts on “I want to say I lived each day

  1. du kanske har gjort den men kan du berätta om just din linje på gymnasiet och din skola? och vad fick ni som dator? vad är skillnaden mellan skåne och djursholm? 🙂

  2. undrar också, läser ni kurserna på engelska? isf vilka? är det svårt? hur är plugg och arbets tempot/pressen?

  3. förlåt att jag stalkar dig med frågar men mitt val står mellan vrg djursholm och odenplan. Undrar hur är folket på vrg djursholm? är de dömande? jag har både hört bra och dåliga saker men det beror ju på vem man träffar, men från ditt perspektiv hur är de? vet att det finns ett "chill" "rast" rum på gymnasiebyggnaden, brukar alla hänga där? och är det många där samtidigt? du behöver inte svara, förstår om du inte palla! Din blogg är iaf vädigt bra! 🙂

    Svar:
    Jag har gjort ett helt inlägg med dina frågor, jag har bara inte hunnit publicera det än, men ska göra det så fort som möjligt! 😀 Folket på VRG? Hmm, ja alltså det är både och. Jag har fått uppfattningen att det finns ett gäng i varje årskurs som är lite mer "dömande" och "elaka" men utöver det så tycker jag att alla är helschyssta! Jag har fått SÅ många nya vänner och jag älskar dem allihop. Sen så är det väldigt mycket märkeskrav och sådär men det är ju mer hur man är som person om man känner pressen eller inte. Aa det finns en "hängrum" med soffa och tv och så, men njaaa, jag brukar i alla fall inte hänga där så ofta. När man är i skolan är man redan så upptagen med plugg och mat så det är inte alltid man hinner gå dit. Men det är mysigt! Just sånna saker om var man hänger brukar flyta på rätt bra så det behöver du inte vara orolig över 🙂 Kul att du går vrg, hoppas du kommer in!
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *