dag 1

Förlåt för dålig uppdatering, täckningen på mobilen är inte den bästa ute i skärgården! 

Jag har som sagt varit ute på Mathildas landställe med fyra andra tjejer sen i måndags morgon. Vi har haft superkul och igår hade vi superfint väder med strålande sol hela dagen. 

Idag gick jag upp klockan 6 på morgonen för att åka in tills tan för att jobba. Precis när jag kom innanför dörren här i stan fick jag reda på att jag får vara ledig pga det dåliga vädret. My luck huh? Nåja, nu har jag tid att blogga lite, sen ska jag träna och sen åker jag tillbaka ut till skärgården och stannar till fredag. 

Vi har i alla fall hunnit med massa kul och tagit en miljoner bilder. Så här är lite från första dagen. 


mathilda och jag sköt luftgevär

vi spelade kubb och jag och leah förlorade big time

casually checking my phone

posarn
 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *