frågor?

Kommer ihåg att jag fick många nya läsare under tiden jag var på språkresa förra året. Så nu innan språkresorna drar igång så tänkte jag fråga om det är någon som undrar något? Några bilder någon vill se kanske? För/nackdelar? Lämna en kommentar om du är nyfiken på min språkresa i Florida förra året!

Lite snabb info innan ni frågar bara – jag åkte med STS, bodde i Orlando, i värdfamilj och jag åkte med en kompis .

ett urval av en av de bästa månaderna i mitt liv 

 

6 thoughts on “frågor?

 1. Hejhej! Jag har lite frågor 🙂

  Vad hade ni för present till värdfamiljen?

  Vad hade du för skor på resan?

  Vad hade du för kläder på flyget?

  Om du skulle åka till USA nu – vad skulle du vilja shoppa?

  Hur gjorde du med pengarna, betalade du med kort, kontanter..?

  Vad hade du för väska på utflykter osv?

  Ska själv dit den 2:a juli 🙂

 2. Halloj. Var det mycket "utgifter" som tillkom som man inte fick veta i förväg? 🙂

  Svar:
  Alltså, utöver det du betalar in till STS (typ 30 000kr eller vad det är till Florida) så tillkommer det kostnader för all shopping som är frivillig såklart, sen tillkommer det kostnader för mat när ni är på utflykter och om du vill ha någon mer mat utöver det som du får från din värdfamilj. Om du köper STS explorer så är alla utflykter, transporter osv redan betalda och det tillkommer inget. Men var beredd på att lägga pengar på mat och vatten!
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *