the pink dress

Årets midsommarklänning fick bli denna rosa som jag visade för någon vecka sen. Den är beställd på Nelly. Om jag hade varit 3 cm längre hade den suttit perfekt, jag är lite för kort. Dock så är färgen helt underbar och ryggen är helt fantastisk. That I like. Matchar med min egengjorda och handplockade midsommarkrans och silvriga smycken. 

Vi har en liten paus i vårt midsommarfirande just nu så jag passar på att blogga. Lite mer casual midsommar-bilder får ni ta del av imorgon eller så. 

Sorry för att det är lite halvdålig kvalité på några, jag var tvungen att ljusa upp då ljuset var lite dåligt där ute. 

 
 
 

One thought on “the pink dress

  1. Var har du för Bh i denna?

    Svar:
    Freebra hade jag på just dessa bilderna men jag hade en vanlig bh på mig en annan gång när jag hade denna klänningen som jag nålade fast i ryggen så inte banden skulle synas, hehe!
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *