summer plans

LOL, skrev ett sånt här inlägg för ett par veckor sedan som såg HELT annorlunda ut. Mycket som kan planeras och bli bättre på bara några veckor. Tur är väl det! 

Så här ser i alla fall mina sommarplaner ut: 

Sommarjobba – jag kommer jobba varje vecka fram till skolan börjar, dock inte varje dag. Välkomna till Happy på Strandvägen kajplats 19 för att äta lunch, ta en kaffe, dricka ett glas vin och njuta av en av Stockholms finaste vyer. Det är så nice där, verkligen. Älskar mitt jobb. Rekommenderar Hong Kong-salladen eller Levain-mackan.

Midsommar på västkusten – redan imorgon tar jag tåget ner till göteborg där mina föräldrar hämtar upp mig och så ska vi fira midsommar tillsammans med min storebrors flickväns familj ute på Kungshamn på västkusten. Ska bli supermys. 

Portugal – den 18 juli drar jag ner till fina Johanna och hennes lägenhet vid Portugals sydkust. Kommer bli så nice! En vecka fylld med sol, shopping, fest, god mat, trevligt sällskap och fina minnen. Kan det bli bättre? 

Båstad/Torekov – detta är inte spikat, men hoppas kunna åka ner till Skåne några dagar när jag är ledig för att besöka alla mina vänner och richard som har landställen där nere. Sommar i Sverige ♥

Landställen – något jag upptäckte när jag flytttade till stockholm – det är väldigt populärt med landställen. Richard och Mathilda har sagt att jag ska få följa med dem ut till deras land i Stockholms skärgård, och det är jag så taggad på! Förhoppningsvis hinner jag besöka mina kära vänner nere i Falsterbo också… Btw, någon som vill hänga med till Gotland eller Öland? Inte varit där på evigheter.

Egentid – jag räknar med att jag kommer få mycket tid för mig själv när alla är ute på äventyr i Sverige/världen och jag är hemma i Stockholm och jobbar. Vad ska jag göra av all tid? Läsa böcker (lol, älskar att läsa inspirerande böcker), lära mig franska (målet till när skolan börjar!), kolla på serier under regniga dagar, klara springa milen under timmen, planera ett/två företag inför tvåan (jag har lite idéer), ta hand om bloggen, söka jobb inför hösten/nästa sommar. Och ja, dream big ♥

…. OCH om jag har tur blir det kanske ännu en tripp ut i Europa i slutet av sommaren… Håller tummarna!

och så lite bilder från sommaren 2012 på det

 
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *