i solen

Eftermiddagen har spenderats i city solen med en pojkvän som till sist dök upp, underhållning från studentflaken och ännu mera shopping. Idag fick jag med mig två bikinitoppar och två nagellack, men de får ni se en annan dag. 
Nu är jag hemma och vänder en snabbis. Ska snart bege mig bort mot kungsan och käka Friday’s med ett par kompisar. Uteservering en dag som denna, helt perfekt. Det snackas om att vi ska se baksmällan III också, men får se hur det blir med det. 

Vilka proffsiga bilder det blev… mhhmmm… känns ironin. Sommaroutfit I love 

One thought on “i solen

  1. Var har du köpt den kjolen och var hittar jag liknande???

    Svar:
    Kjolen är från Zaras barnavdelning och jag skulle gissa att du hittar liknande på Zara fortfarande! 🙂
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *