spetstetmiddag

Från en supermysig lunch, snabbt hem och byta om och sen iväg till nästa middag ute på Lidingö. Spetstetmiddag är vår klassmiddag, spetsarna och estetarna tillsammans (vi har många lektioner tillsammans). Alla var inte där, men det var ändå galet mysigt och vi (eller i alla fall jag) hade svinkul. Tack snälla Louise och Linnea som ställde upp med mat och hus! Efter middagen drog jag och några andra vidare på fest, men jag stannade inte så länge utan tog en 30 min lång promenad hem till älskling istället.

Lyckad helg har det verkligen varit! Men nu är det dax att ta tag i slutspurten av skolan, det är mycket men det ska gå. Endast 13 skoldagar kvar för vår del. Var tog hela ettan vägen?

Ursäkta bildbomben!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *