mitt liv är över

Dagen som började så bra har bara blivit värre och värre… Det är säkert många som tycker jag är töntig som klagar över detta men det skiter jag fullständigt i. Under min löprunda, eller vad som skulle bli en löprunda, precis så blev det bekräftat. Benhinneinflammation. Igen. Jag har känt det sen i lördags men försökt slå bort det. Tänkte idag ”men springer jag en runda nu så kommer det säkert försvinna”. Icke. Sprang knappt 1 km innan jag var tvungen att halta så ont det gjorde. Fick gå hem med gråten i halsen. Ni förstår, enda sättet att bli av med benhinneinflammtion är att vila. I två-tre månader. MÅNADER. Asså löpning är typ det enda fysiska intresset som jag verkligen brinner för och tycker är kul så detta var verkligen det värsta som kunde hända…. 

Orkar inte ett långt inlägg till men kommer skriva mer om detta en annan dag. Fyfan alltså… Hoppas det inte är så illa som jag tror. Nu: Boka läkartid!

2 thoughts on “mitt liv är över

  1. Usch, vad jobbigt 🙁 Men, jag hade själv benhinneinflamation typ förra våren och för mig hjälpte det att vara ute och gå en gång/dag i en vecka. Jag försökte gå i lite backar och gick en runda varje dag för min bror sa att det skulle vara bra och det hjälpte faktiskt, sen kunde jag köra på som vanligt med min träning.. 🙂

  2. Hej!

    Jag har också haft problem med benhinneinflamation och jag snackade med min idrottslärare och hon sa att anledningen att man får ont är för att som många ungdomar gör är att använda Converse, men ett tips du kan pröva att köpa sulor till dina skor, så kanske det blir bättre. Det finns på Scorett bl.a. 🙂

    Ha en bra dag!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *