tjejigt

Detta har jag haft på mig under dagens utomhusvistelse, nu sitter jag dock nermyst i pjamas och ruttnar sönder framför mitt historia-arbete i soffan. Anyway, tyckte det var somrigt och fint, och min nya obsession är helt klart kjolar – feminint, snyggt och skönt! Jag och Johanna (ni kan läsa hennes blogg HÄR) har kommit fram till att börja samarbeta lite mer med att fota, så forhoppningsvis blir det mer sånt här! Bleka ben och allt för smala anklar får ni ha överseende med, brännan är på g hoppas jag men tyvärr kan jag inte göra något åt det sistnämnda, haha.

Hmm.. vi tog massor av bilder och jag kan inte bestämma vilken jag ska ha som profilbild.. Kommer dock inte bli några av dessa nedan. Nu ska jag springa en runda sen blir det mat i sällskap av en fet hög böcker. Ha en bra lördag! 


skor – scorett / kjol – lånad av stephanie / tröja – hunky dory / väska – michael kors / solglasögon – ray ban / klocka – michael kors 
Är det jobbigt att jag skriver ut såhär? Eller tycker ni det är kul? Har inte riktigt bestämt mig vad jag tycker om det!

One thought on “tjejigt

  1. Är precis likadan med smala anklar + handleder!

    Anyhow, är det inte kallt med kjol/shorts? Jag vill så gärna ha det men vågar inte ifall man skulle börja frysa.. Haha.

    Svar:
    Haha vad bra att jag inte är ensam, tycker inte alls att det är snyggt på mig tyvärr.. Det är snyggare om man är slank over all liksom. Nej, jag tycker inte att det är så kallt! Man får ju kolla vädret innan liksom 🙂 idag blåste det lite småkallt på morgonen men jag var inte ute så länge så det var lugnt.
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *