believe tour 2013

 
Mitt liv är komplett! En sak att stryka av från ”before I die”-listan. Fine, Justin har blivit diva med ingen kan ta ifrån honom att han är bra live, för han är grym live! Han bjuder verkilegn på en show, han sjunger, dansar, spelar gitarr, trummor, rappar, pratar, byter kläder, tar av sig kläder och bara står där och är allmänt snygg. I FREAKIN LOVE IT! Vi hade bra platser, för vi såg allt väldigt bra och det var inte trångt och överdrivet varmt, men vi fick ju såklart inte någon närkontakt med honom som de som stod längst fram… Menmen, jag hade en GRYM kväll och det var värt varenda minuts väntan och varenda krona. Bjuder på lite bilder nu och filmer kommer senare för er som vill se. Älskade Justin ♥ ”Well, we got beauty in here for sure, so could you please give me a beat?”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *