våga känna

Vad hände med alla personliga bloggar? Det enda man kan läsa om nuförtiden är kläder, träning osv. Jag vet inte hur det är med er, men jag tycker det är betydligt mer intressant att läsa personliga saker än ytliga saker. Jag brukade vara väldigt personlig och privat här i min blogg, men även här har det försvunnit på senaste tiden och det ytliga har tagit över. Det är synd… Men samtidigt förstår jag, efterhand som läsarna ökar så är man mer försiktig. 
Jag önskade bara att folk slutar döma och vara dryga och istället försöker se situationen från en annan persons perspektiv. Vi är alla människor, och hur mycket vi än försöker neka det så har vi alla problem som vi kämpar med varje dag. 

Så nu allihopa, nu ska jag leka terapeut och alla som känner för att bara skriva av sig är välkomna att göra det här nedan, känner ni inte för att bli publicerade så kan ni bara skriva det i kommentaren. Puss!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *