fall seven times, stand up eight

Jag har haft en rätt psykisk jobbig dag idag. Alla dagar är inte en dans på rosor, tyvärr. Jag har dock bestämt mig för att inte ge mig. Jag ska inte ge upp! Aldrig att jag kommer ge mig när jag kommit såhär långt. Jag ska bevisa att jag klarar det. Finns inget som är så skönt som att motbevisa någon.

De senaste veckorna har jag bara velat lägga mig under täcket och ligga där och tycka synd om mig själv och vänta på att ångesten skulle försvinna… Men sen tänkte jag – vad hjälper det? Det kommer ju bara göra det hela värre. Satsa är vad jag ska göra, satsa riktigt hårt. ”No one said it would to be easy, they just said it would be worth it”

One thought on “fall seven times, stand up eight

  1. Du har ju magkatarr, har du gjort gastrokopi för det och isåfall, hur var det?

    Svar:
    Nej jag var nära på att göra en, men det blev inställt av någon anledning. Känner dock att jag snart måste tillbaka till en läkare för såhär kan jag inte ha det…
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *