fråga & svar

Tänkte ta och svara på denna kommentaren jag fick idag! Förstår att det är vissa som blir lite förvirrade. 

Först och främst, ni har inte fått några bilder på Richard än för att han inte gillar att vara med på bild, och det finns typ inga bilder på oss två som är normala, haha. Var han kom ifrån? Vi träffades på en fest i januari och har träffats fram och tillbaka ända sen dess, det har gått lite upp och ner i några månader men för exakt 2 veckor sen  bestämde vi oss för att bli tillsammans, eller vad man säger. Så det är inte så plötsligt som ni tror! 

När det gäller Erik så var det 9 månader sedan vi sågs sist och jag har knappt pratat med honom alls sedan dess, så känslorna har avtagit efterhand även om det varit jobbigt. Men ja, jag kan säga att jag är över honom.

Jag är en förhållandeperson helt enkelt, trivs bäst så! Ni vet, när man letar efter kärleken som minst står han plötsligt där framför ögonen på en.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *