frågor & svar

Så kul med frågor och svar så jag tänkte svara på detta nuuu, tack tjejen!

Kommentar:
”hej! jag har ett par frågor som jag alltid undrat varje gång jag gått in på din blogg så det vore jätte kul om du ville svara på de i ett inlägg eller så! älskar din blogg 😀 
1. Vilken låt av justin bieber tycker du är bäst? 
2. Vilka länder har du varit i? 
3. Hur kändes det när du skulle flytta ifrån allt i Skåne till Stockholm? Jag ska nämligen själv flytta från skåne till Göteborg. 
4. Har det varit ngt mellan dig och Hugo Qvafodd eller ngnting? 
5. Vad fick dig och börja blogga? Och hur gör du när du får slut på inspo? 
ha en bra dag! och svara gärna i ett inlägg 🙂 som sagt älskar din blogg! 😀 <33″

Svar:
Åh glad jag blir när du är säger så snälla saker, tack! Ska försöka svara på frågorna så bra jag kan…

1. Hmm, As long as you love me acustic version är absolut bäst. Sen är Nothing like us (på akustiska), Be alright och Beauty and a beat favoriter! Han är ju så mysig!

2. Okej jag rabblar alla! Thailand, Italien x3, USA x4, Frankrike, Mallorca, Grekland, Cypern, Tyskland, Danmark, Slovakien(?), Tjeckien, Singapore, Malaysia, Schweiz, Kreta (om det är ett eget land?). Sen har jag mellanlandat i London också, men det gälls ju inteee. Kan inte fatta att jag aldrig varit i Storbritannien! Sen högst upp på ställen jag vill åka till är Australien, Hawaii och typ Sydafrika. På bilden här nedan i Kuala Lumpur, Malaysia.


3. Det var ju såklart galet nervöst i början, men det är helt ärligt det bästa beslutet jag gjort i hela mitt liv. Trivs superbra här i Stockholm! Har ju aldrig riktigt gillar skåne… Men klart jag saknar dem närmaste vännerna och familjen. Bästa tipset är att ha en bra inställning!

4. Jaa, min lilla Hugo Qvarfordh. Känner du honom eller? Nej men vi är väldigt bra och nära vänner och han är typ den gulligaste killen jag känner. Vi har väl haft en liten summer fling, men inget officiellt. Frågan är hur sjutton du visste det?

5. Jadu, hade bihåleinfalmmation på sommarlovet 2010, låg då inne och hade jättetråkigt och bestämde mig för att börja blogga, har ju haft en blogg innan (www.feliciaabby.blogg.se). Och sen dagen jag fyllde 14 (eller något) så har jag bloggat dagligen. Ingen inspo händer typ hela tiden, det är då det blir tråkiga inlägg… Men kolla runt på tumblr och andra bloggar så får man ju lite inspiration.

One thought on “frågor & svar

  1. Hej jag läste att du har varit på språkresa, har själv funderat på att åka men jag undrade bara om ni hade mycket fritid till att själv upptäcka ställen eller var ni i skolan eller med familjen hela tiden? Tacksam för svar 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *