VALENTINE’S DAY

Happy valentine’s day everybody! Åh älskade dag. Har varit helt speedad och lycklig hela dagen, trots att jag inte har någon älskling vid min sida. Jag anser att man kan sprida kärlek ändå. Skolan gick all in med alla hjärtans dag och det tyckte jag var superkul (frågar fortfarande mig själv varför jag inte är med i traditionssällskapet..). Massa bakelser, fiskedamm, röstning om skolans cupcake(snygging), plättar formade som hjärtan, kramrutor, biebermusik, många klädda i rött osv osv. Så mysigt! 
Eftermiddagen har jag spenderat med pappa på ikea, åt en romantisk ikea-middag och väl hemma så har jag bara fixat i mitt rum. Nu är jag helt död och vill bara sova, men först väntar lite plugg. 
Godnatt finisar och hoppas ni haft världens bästa dag! Någon som vill dela med sig av dagens upplevelser?

 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *