frågor&svar

”Kan inte du ta bilder på den nya lägenheten eller göra en video?”

– Har fått ett par liknande frågor som denna ovan, och jag förstår att vissa av er är nyfikna och så. Jag kan självklart ta bilder på mitt rum och min garderob och så när jag har fått till inredningen (saknar bla överkast, kuddar, blommor och något att ha på väggarna) men om jag lägger upp bilder på resten av lägenheten får jag se. Kanske gör en video istället! Stay tuned…

”Kan inte du visa dina nyårslöften som du hade förra året som du sa att du lyckades klara?”

– Det är på väg! Kommer förmodligen någon gång i veckan. 

Vad lägger man upp för bild här liksom? Oh well, får bli på mig och två fina vänner när vi åkte skridskor ♥

One thought on “frågor&svar

  1. Hejhej! jag har en frga till dig! finns det någon i din klass som du tycker är bortskämd? hur hanterar man det? för jag har en tjej i min klass som är såå jobbig och hon säger ingenting men jag vet att hon får allt hon vill ha. Hon har alla dom finaste grejerna hela tiden och hon ser jättefin ut i skolan varje dag. Vad ska jag göra? Hur hade du gjort? pupuupuupupupupupup

    Svar:
    Hahaha, rolig fråga. Driver du med mig eller? 😀 Nej men jag går liksom på en skola i Djursholm så här är det rätt vanligt med folk som är "bortskämda". Hur man hanterar det? Jag tycker inte riktigt det är något att "hantera", speciellt inte om hon inte säger något. Men jag förstår att du kan känna dig avundsjuk, men mitt bästa tips till dig är bara att vara glad för hennes skull och se det som en motivation till skolan, så du en dag kan tjäna dina egna pengar och köpa samma saker till dig själv! 🙂
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *