träning – mål

Jag har fått ett par kommentarer med folk som vill att jag ska skriva ut mitt träningsupplägg och hur/vad jag äter osv här på bloggen, och det gör jag gärna. Jag skrev faktiskt precis färdigt mitt (jag måste ha kontroll, I love scheman), men det är lite flummigt med tanke på att jag måste anpassa mig efter skolan, skolan går nämligen alltid först. Har jag mycket plugg eller känner mig stressad får helt enkelt träningen utebli. Ska försöka få upp planeringen i veckan här på bloggen, ha tålamod.

Som jag tror det flesta av er vet så är distanslöpning det jag gillar mest och tycker är roligast. Nu när vi har flyttat och jag har Djurgården bara ett par 100meter bort så har jag världens chans att springa mycket. 

Mitt mål med detta halvåret: 
– Springa milen (helst under 1 timme men vi får se hur det blir med det)
– Springa 5km på mindre än 25 minuter (sist jag sprang låg jag på 25.30)
– Känna mig bekväm med min kropp till sommaren.
– Springa ett 5km-lopp (kanske blir till hösten istället)
– Hålla igång minst 1 gång i veckan tills juni. 

Till denna sommaren ska det se ännu bättre ut en förra sommaren.

2 thoughts on “träning – mål

  1. Om du fick 10.000 kronor att köpa en väska för- vilken väska skulle du köpa då? Pusss Pusss

    Svar:
    Mulberry lätt! Den är så himla fin. Står typ och dreglar till den varje gång jag går förbi affären. Den mörkbruna. Love it!
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *