nyårslöften

Om det är något jag älskar så är det listor, och nystarter. Så vad kan passa bättre än nyårslöften? Brukar alltid göra nyårslöften och 2012 lyckades jag uppfylla/hålla alla förutom ett, vilket jag är riktigt nöjd med. 
Under 2013 vill jag: 

– Fortsätta med träningen, framförallt löpningen. Springa något lopp eller så hade varit kul!

– Få/hitta/skaffa ett deltidsjobb

– Dubbla mina bloggläsare

– Få minst två A i skolan, (vågar inte hoppas på högre..)

– Resa, helst till Frankrike (rivieran och Paris) och London. USA eller Austrailen hade inte heller suttit fel. 

– Engagera mig i någon fritidsaktivitet, tex i MUF.

– Ha galet roligt

– Vara mitt bästa möjliga jag

Sen ett par andra grejer som jag inte tänker dela med mig av, hemlis… Vad har ni för nyårslöften igår? Måste faktiskt säga att mina från förra året var mycket bättre, men då visste jag precis vad jag ville. Nu är jag bara en stor förvirring hela jag. Ser fram emot 2013 galet mycket, men har ändå svårt att tro att det kommer slå 2012..

One thought on “nyårslöften

  1. Kan du inte skriva upp förra nyårslöftena och hur du nådde dem och så? 🙂

    Svar:
    Jo, ska göra det när jag får tid!
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *