quote of the day

”As we grow up, we learn that even the one person that wasn’t supposed to ever let you down probably will. You will have your heart broken probably more than once an it’s harder every time. You’ll break hearts too, so rembember how it felt when yours was broken. You’ll fight with your best friend. You’ll blame a new love for things and old one did. You’ll cry because time is passing too fast, an you’ll eventually lose someone you love.” 

2 thoughts on “quote of the day

  1. Sv, hej! Nej, alltså vi som skapade bloggen har under hösten peppat varandra mkt osv, och vi kände att vi ville dela med oss. Vi vill kunna inspirera andra och vi tyckte att en blogg var en bra idé!

    Din blogg hittade jag i slutet på sommaren via STS hemsida. Ska själv åka på språkresa nästa sommar så yess. Dessutom känner jag Anna-Emilia som du åkte med 🙂 Så har smygläst lite, haha! Jag hoppas du vill kika in på min blogg flera gånger och jag ska försöka bli bättre på att kommentera här. Kram på dig! 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *