belieber

Jo, det är ju det här med mitt lilla beroende av Justin Bieber… Ni som har följt bloggen länge har väl lagt märke till det rätt många gånger. 

Om jag ska dra historian från början så har jag bokstavligen varit fast sen han släppte den första låten ”One Time” 2009. Kommer ihåg att det var typ våren 2010 när min första pojkvän hade dumpat mig och jag var så jävla ledsen, så jag sökte typ tröst i JB (jaaa, jag inser hur korkat det låter, men så var det i alla fall). Han var inte så känd då och han såg ut som en liten 12-åring. Jag tyckte inte riktigt om hans musik från början, men hans utseende och musikvideorna, OHHMYYGAAD! 
Och när filmen ”Never say Never” kom ut på bio i 3D? Gissa vem som satt och grät av hysteri inne i biosalongen? Och gissa vem som nu har sett den filmen över 20 gånger? MOI. 

Tycker egentligen det är så himla töntigt med tjejer som skriker och dör av hysteri, men jag lovar, jag hade kunnat vara exakt likadan (fast om jag någon gång träffar honom face to face, då har jag lovat mig själv att det är stoneface som gäller! Typ.. ”Tja, vem är du?” typ.)

Jag är inte heller den typen av fan som köper alla album, alla låtar på itunes, röstar på alla nomineringar, köper alla parfymer, twittar honom 24/7 (hehe, Hanna, ta åt dig! hihi), campar för att få biljetter osv. Jag bara stalkar honom online (www.justindrewbieber.blogg.se läser jag slaviskt..), på twitter, kollar på musikvideor om och om igen och lyssnar på hans senaste album ”Believe” och julalbumet ”Mistletoe”, som är riktigt bra. 

Om jag tycker han är snygg? Ehh JA! Han har det vackraste ansiktet, ögonen och håret någonsin. Dessutom det vackraste leendet i världshistorien! Sen att han har världens fullaste wannabe-hiphop-kläder är en annan sak. Gillar inte alla tatueringar han börjar skaffa heller.. Och vad är grejen med ett tajt vitt linne med värsta blingbling halsbandet…? Men förutom det är han översnygg och fruktansvärt söt och charmig.

OCH JA, jag har biljetter till konserten här i Stockholm den 23 april nästa år. Mitt liv är fulländat! På läktaren närmaste scenen…. OHMYYY! 

One thought on “belieber

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *