fråga&svar

”Träffar du någon kille just nu?” ”Vem var det du skrev om på bloggen för ett tag sedan?” 
Dessa frågor får jag rätt ofta, speiellt från de som bara läser min blogg och inte träffar mig så ofta. Så tänkte ta upp det en gång för alla. 

Svar: Nej, jag träffar ingen kille som något mer än på vän-nivå just nu. Jag var ”på g” med en kille här i Stockholm ett tag för någon månad sen, men vi kom fram till att det aldrig skulle funka och nu är vi bara väldigt bra vänner istället. Lever livet som singel och jag är dålig på det. Kul i några månader liksom men jag är en förhållandeperson!

One thought on “fråga&svar

  1. Det är en svår fråga att besvara. Det är så individuellt, och ibland spelar det väl igen egentlig roll hur mycket man än vill komma över det, när känslorna än finns där. Jag vet hur man kan bara bryta ihop och gråta när man hör en låt, eller ser en gammal bild eller läser en gammal text. För jag satt i den situationen i 1 år och 8 månader av mitt liv. Jag saknade mitt ex precis varje dag, och det fanns inte ens stund i mitt liv då jag inte önskar att han fanns där.

    Jag gjorde verkligen allt, jag kastade bilderna, slutade lyssna på låtarna, slutade prata om honom etc. för att försöka glömma det. Men precis som jag, vet du att det ändå finns inom en. Man minns allt, precis som om det vore igår, varje leende, varje doft, varje rörelse man gjorde tillsammans osv. Det är inte lätt, och jag vet hur galen man blir av att sakna någon, och älska någon som inte längre finns där.

    Men, det jag gjorde var att jag började ta det dag för dag. Sluta analysera och sluta tänka så mycket. När det blev jobbiga kvällar och nätter, så försökte jag se en rolig film eller prata med en galen vän som fick mig att skratta. Det är jobbigt att förlora någon man älskar, men jag lovar dig att det kommer ordna sig med tiden. Och ditt sätta att bearbeta det, måste du hitta. Kanske springa, skriva etc. Det kanske inte ordnar sig idag, eller imorgon men en dag.

    Jag vet inte hur allt är för dig, men jag hoppas att du förstod mitt syfte med denna lååånga kommentar. Det kommer att ordna sig är det meant to be så är det om inte kommer du att träffa någon annan. Hur omöjligt, svårt och fel det än känns nu.

    Kraaaaam <3

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *