if we were a movie

Varför kan inte livet bara var som i en film? När allt är som värst och är nere på botten, då kommer det in någon eller någgot i livet som gör så att man bara glömmer allt och fokuserar på det. Allt blir bra för ett ögonblick. Sen händer det något. Något som gör en ledsen, förvirrad, besviken. Men efter ett tag så lär man sig något av den händelsen, du lär från ditt misstag. Och sen slutar allt lyckilgt, som i början, fast med lite mer kunskap om livet. Fast livet är som en film. Förutom att det krävs samma misstag ett par gånger för att själv inse budskapet med det hela. Livet går i svackor, ibland underbart och ibland hemskt. Livet når klimax ett par gånger innan det stadigt rinner ut med tiden i ett avslut. Ibland lyckligt och ibland olyckligt. 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *