breathe

Gillar inte riktigt att dagarna försvinner lika fort som nätterna, dvs väldigt fort. Det är mörkt när jag går upp på morgonen och det är mörkt långt innan jag går hem från skolan. Deprimerande for sure… Lång dag i skolan och sen drog jag vidare till gymmet idag igen. Fick tag på en gyminstruktör som gick igenom alla maskiner och styrkeövningar som är bra för mig, känns bra. Nästa gång jag besöker gymmet blir på söndag. Imorgon ska jag springa spåret (4,6km) och det ska jag göra på lördag också. Satsar galet! 

Precis hemkommen från stan efter en god middag med pappsen i stan. Jag gillar starkt våra onsdagsmiddagar. Ligger i sängen och njuter av att inte ha ett enda måste att göra, inte ofta det händer nuförtiden ska jag säga.
Ni fattar inte hur skönt det är att ha allt detta (förutom historian) överstökat:

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *