önskerubrik – kärlek

 ”Love is an emotion of a strong affection and personal attachment.”

För mig, så är kärlek heligt. Det finns verkligen inget som jag avgudar och värdesätter så mycket här i världen som kärlek. 
Jag såg filmen ”Love Actually” här om dagen, och berättarrösten där i början har verkligen så himla rätt i det han säger – folk påstår att det finns så mycket hat här i världen, men kolla er omkring och lägg märke till all kärlek som finns istället, för den finns all around us. 
Kärlek i alla dess former är verkligen det viktigaste vi har. Kärlek från familj, från vänner, från en älskare, från musik, från film. Kärlek till något. Till en person. Till en sak. Till en aktivitet. Till en film. Till mat! Listan kan göras lång. All we need is love. 

”Love’s involved with spending time together, but spending time apart, can lead to loving even more.”

Jag kan säga att jag tror på kärleken och alla klyschor man brukar säga. Kärlek vid första ögonkastet – som jag själv faktiskt upplevt. Kärleken övervinner allt – alltid. Kärleken är blind – kan jag själv intyga på också. 

Det vackraste i världen är att se två personer som är förälskade i varandra. Spelar ingen roll om det är två killar, två tjejer, en äldre och en yngre, en svart och en vit – kärlek som kärlek. Jag är den personen som alltid naaaaawar varje gång jag ser ett par gulla på stan. Speciellt när det är ett lite äldre par. Finns ju inget gulligare!

”If you’re a bird, I’m a bird.”

Jag tror också att det finns någon för alla, bara man släpper till lite och låter folk komma in i ens liv. Alla kommer hitta kärleken någon gång, alla kommer dock inte hålla ihop förevigt. Även om jag tror på evig kärlek också.

Låt oss säga att det finns en anledning till att jag älskar alla kärleksfilmer. Twilight, Titanic, Remember Me, The last song, Romeo and Juliet, The Notebook är alla mina favoritfilmer… Wonder why? I’m a sucker for love helt enkelt.

”No measure of time together will be enough, but let’s start with forever.”

Jag tror och hoppas av hela mitt hjärta att jag någon dag kommer hitta den personen som är menat för mitt liv. Och när jag väl hittar den personen, då vill jag vara med honom i resten av mitt liv. När jag gifter mig kommer det vara på allvar. Sure, man vet aldrig vad den andra parten beslutar sig för att göra, men jag kommer alltid göra allt i min makt för att det ska fungera föralltid. 

Guys, do me a favour… Värdesätt dem du älskar och låt bli att såra varandra om ni verkligen inte måste. Smärtan i hjärtat är den värsta smärtan som finns. Be nice och tänk efter en extra gång om det verkligen är värt ett extra hångel en kväll för att sen förlora den som står en närmst.

”I love you. I’m in love with you. I have tried to kill it, to run away from it, but I can’t, and I don’t want to anymore”

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *