from nelly

Fick ett mail från Nelly i veckan att jag fått ett presentkort på 100kr pga något strul dem haft under tiden jag beställt något därifrån, så varför inte ta vara på det? Fick i alla fall bli en vit tisha/linne med massa glittriga kors på, hoppas ingen tror jag är kristen nu, hehe. Lite sådär ful-snygg tycker jag! 

Måste bara nämna min träningsvärk jag har idag… DÖR! Sprang ju mina första 5 km på flera månader igår, och gick dessutom i runt 50 min. Kunde knappt få imorse och ännu värre är det nu när jag går upp ur sängen. Tänkte egentligen ge mig ut och springa imorgon igen, men får väl se hur jag gör med det. 

One thought on “from nelly

  1. skithärligt med träningsvärk ändå ju! 🙂 vilken tid sprang du på? Hur går det med träningsprogrammet, följer du det till punkt och pricka? själv brukar jag aldrig kunna hålla ett, brukar bli lite spontant istället..

    Svar:
    Joo, men den här träningsvärken är så hemsk så jag knappt kan gå, inte lika roligt när allt man vill är att träna! 🙂 Jag sprang 4,6 km på 26.41min. Har inte börjat med schemat än då jag inte har köpt ett gymkort än.. Men jag ska träna en gång till denna veckan, imorgon då alltså. Det är bara att bestämma sig!
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *