VLOGS – om igår

Jag spelade in en videoblogg innan jag åkte in till stan igår, och en innan jag åkte in till stan idag. Eftersom jag inte vet hur man lägger ihop två filmer på macen, så får det bli två filmer. Fuck, fått tillbaka min glugg… cute… 
Aja, i den andra videon berättar jag vad jag gjorde igår.

Är lite småhes i den sista, skratta inte för mycket. 🙂

One thought on “VLOGS – om igår

  1. Hej! jag har en fråga om språk resan! valde du sts explorer pass? tycker du att jag ska välja den?

    Svar:
    Jag tycket absolut att du ska köpa explorerpass! Utan det missar du verkligen ALLT det roliga, och dessutom måste du stanna hemma när alla andra ger sig ut på roligheter 🙂 Det är fett värt det! I alla fall i florida.
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *