ÖNSKERUBRIKER

Jag tänkte faktiskt ta och härma storbloggarna (Kenza, Tyra osv) och göra det här med önskerubriker! Ni säger ett namn på en rubrik, och jag skriver ett inlägg som handlar om det. Jag är väldigt öppen av mig så nu kör vi all in och jag ska försöka göra ett inlägg om alla rubriker som ni kan komma på! 

Såå, var lite snälla nu och gör inte så jag blir strandsatt här utan några rubriker… 

Vad ni ska göra: 

1. Tänka ut något ni gärna vill att jag ska göra ett inlägg om.
2. Skriva en rubrik till det i en kommentar.
3. Trycka på ”skicka”
4. Göra mig jätteglad!

Det är väl inte så svårt? Puss på er som gör min dag ifall ni hjälper mig. 

13 thoughts on “ÖNSKERUBRIKER

 1. gymnasiet

  (alltså, om gymnasiet blev svårare/lättare än vad du tänkt dig eller precis så som du tänkt dig, om du trivs i din klass & skola, om ni har mycket plugg.)

 2. min förra skola

  (har förstått att du absolut inte gillade den, men varför inte? vad var det som fick dig att inte gilla den? har själv gått där och jag håller med dig, skitskola verkligen, men jag vill gärna veta varför du tycker som du gör. haha, låter som värsta utvärderingen nu…)

 3. 18 saker ni inte visste om mig

  favorithöst outfit

  hur det är att leva ensam (asså hur det är att bo själv utan någon)

  grym blogg du har! Kram!

  Svar:
  Taack, vad glad jag blir! 😀
  feliciaandersson.com
 4. sex

  Svar:
  Hahaha.. Det vill du allt veta va! Lovade ju att jag skulle göra alla, så det är bara att svara någon gång.
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *