frågor&svar

Eftersom jag inte har något bättre att blogga om tänkte jag svara på lite frågor jag fick precis, alltid lika trevligt!

”Hej, du pluggar ju, men jag har aldrig fattat vad du vill bli ? 🙂 Varje gång jag läser din blogg så hoppas jag alltid att du säger det, men nu frågar jag lite frågor till dig 😉 

1. Vad vill du bli ? 
– Ehm, jag vet ärligt inte. Vet att jag vill vara någon som tjänar bra så jag kan resa och bo precis så som jag vill i alla fall. Hade sååå gärna velat starta eget företag, men har ingen bra idé på något just nu. Annars så har advokat alltid stått högt på listan… På sista tiden har jag även velat bli bröllopsplanerare, hehe! Mest för att min passion här i livet är två personer som är kära, finns inget gulligare.

2. hur har du råd att bo i stockholm ensam ? får du pengar av dina föräldrar ? 
– Jadu, jag har inte råd att bo själv, men mina föräldrar har råd. Ja, jag får alla pengar av mina föräldrar, hur skulle jag annars få tag på pengar liksom? Hehe… Så ja, mami och papi som står för kostnaderna!

3. är det inte svårt att vara utan dina föräldrar, vänner ? 🙂 
– Jo klart, för vilken 16åring är det egentligen lätt att bo utan sina föräldrar? Speciellt jobbigt när man är sjuk och ändå måste göra allting själv. Lite tråkigt att vara helt själv hela tiden också, men klarar mig ändå rätt okej. Jo, det är klart jag saknar mina vänner, men jag kommer ju hem ca en gång i månaden så.. Och dessutom har jag ju fått massa nya vänner!

4 Saknar du din pojkvän ? 
– Ex-pojkvän tack. Har inte skrivit något om detta då jag har lite blandade känslor sen mitt och Eriks uppbrott för typ tre månader sedan. Kan säga att just nu så är han tyvärr död för mig. Eller jag är i alla fall det för honom. Tråkigt att människor kan vara så okänsliga. Så svaret är både ja och nej. Saknar det vi hade, men det finns inte längre.

5. vilken skola gick du i skåne ? 🙂 
– Väståkraskolan i Anderslöv, sämsta skiten någonsin, rekommenderas absolut inte.

Hoppas verkligen du svarar, så slipper jag gå runt och tänka! 
KRAM! :)”

Bild från i somras!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *