let’s go go go

Fett taggad på att bli fit igen! Jag är fortfarande sjuk så får inte börja träna än, men räknar med att kunna komma igång lite smått om 1-2 veckor. Så länge ska jag börja äta lite mer nyttig mat hade jag tänkt. Självklart ska jag unna mig på helger och vis speciella tillfällen, annars kommer jag aldrig klara mig. Mest att jag får lite panik nu när jag inte tränar alls… 

Ni som läste min blogg i våras vet ju att jag var sjukt hurtig och sprang flera mil i veckan samt åt brutalt nyttigt så fort jag hade tillgång till det. Och det gav faktiskt resultat! Finns ju ingen skönare känsla än att känna sig ”tight” och smal. Bär är min drog, blåbär in my heart!
Kolla in kategorin ”träning” så kan ni se så duktig jag var.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *