tomorrow i’ll be gone

Hej på er! Jag har precis haft en kille över här i ett par timmar, vi har snackat lite om allt och inget, myst framför en film och lite så. Men jag är så jävla förvirrad just nu.. Varför ska allt vara så komplicerat? För att göra lång historia kort så kan jag ju säga att det inte är jättelätt att lita på folk igen efter de saker jag gått igenom med mina före detta pojkvänner. Saker och ting sätter verkligen sina spår…
Jag är lite (väldigt) sjuk också, men vill inte riktigt själv inse det. Hoppar skolan helt imorgon då vi bara har en lektion, och stannar hemma med allt plugg istället. Har lite att tänka på också. 

Ska inom kort starta en ny blogg, där jag endast ska skriva ner tankar och åsikter. Så jag kommer driva två bloggar, denna och en till. Så får man välja själv vad man vill läsa. Får se när den startar!

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *