inspark 2012

För någon vecka sedan presenterade elevkåren insparken och dess tema för oss genom en film som de själva gjort. Livet är bara så jävla ironiskt ibland… Ni fattar inte som jag grät/skratta när jag insåg vad det skulle vara för tema! Kolla själva så förstår ni nog vad jag menar… TAGGA TILL TUSEN!

3 thoughts on “inspark 2012

 1. Är vrg Djursholm namnet på din skola?

  Måste man gå på skolan för att få gå?

  Svar:
  Ja, Viktor Rydberg Djursholm är namnet! Jag vet inte, tror inte det, men har ingen aning!
  feliciaandersson.com
 2. åh, trodde det skulle vara tema skåne eller något.. 😉 Men fyfan vad kul tema ändå, speciellt när du går i djursholm (inte för att vara fördomsfull eller så… hehe).

  Svar:
  Jag tror hela grejen är att det ska vara lite motsatsen 🙂
  feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *