frågor&svar

Älskar att få frågor, så undrar ni något är det bara att fråga på!

Fråga: Hur e freebra? e den bra? tror du den passar om man har c-d kupa? försvinner inte klistret efter ett tag? hehe, många frågor.. vore tacksam för svar

– Jag tycker att den är jättebra! Jag har b-kupa i den och den är kanske liiiiite för liten, men det funkar jättebra ändå. Har dock ett par kompisar med typ d-kupa som inte alls tycker att det fungerar, det funkar liksom inte om man har så stora bröst. Men c-kupa borde absolut funka! 
Klistret försvinner som du säger efter ett tag tyvärr, men den kostar kanske 399kr och det är det lätt värt. Se till att vara ordentlig med att tvätta så håller den längre.

Så fint att ha toppar som är axelbandslösa och öppna ryggar utan massa fula bh-band.

Update:

Fråga: Hur många unika läsare har du ungefär varje dag? 
– Jag har ca 130-160 unika läsare per dag, inte speciellt mycket men helt okej. Har dock ca 800-900 unika per vecka (enligt statistiken!).

Fråga: Vad tyckte dina föräldrar först när du sa att du ville flytta själv till Stockholm? 
– Imed jag kämpade så hårt för mina betyg och gjorde ett rätt svårt prov för att komma in, så när jag fick beskedet att jag kommit in såg dem det som en självklarhet att jag skulle flytta, once in a lifetime liksom. De tänker bara på mitt bästa.

Fråga: Bor du centralt i Stockholm?
– 
Nej, jag bor i Täby, norr om Stockholm. Även om jag helst av allt hade velat bo i centrala sthlm så känner jag ändå att mitt läge är väldigt bra för tillfället. Har väldigt nära till skolan och jag har liksom 25 min till sthlm city. Det är inte att klaga på för att bo själv, faktiskt.

One thought on “frågor&svar

  1. Har tre frågor.

    1, hur många unika läsare har du ungefär varje dag?

    2, vad tyckte dina föräldrar först när du sa att du ville flytta själv till Stockholm?

    3, bor du centralt i Stockholm?

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *