you could be my destiny

Ännu en bra dag i huvudstaden har passerat, och jag älskar det. Förutom att jag fickk tillbaka min första engelska uppsats idag (som jag inte visste var på allvar?) och insåg att jag har verkligen inte är bra på engelska. Helt ärligt så har jag gått från att vara en av de bästa i alla ämnen till en av de sämsta i alla ämnen. Känns bra! Fast å andra sidan så blir jag bara motiverad till att bli bättre då. 

Solen har visat sig idag så jag körde på barbent kombinerat med en lite varmare tröja ifall solen nu skulle gå i moln. Smart jag är… Ja, tröjan är från USA/(vilken affär?), kjolen(klänningen) är från Nelly, skorna Vagabond, väskan USA/Vans och klockan är USA/Guess. 
Är även i desperat behov av en frisör. Har svårt att lita på nya frisörer.. Tänk så förstör de mitt hår!?
Och en sak till… Tjenatjena självutlösningsbilder. Har tyvärr ingen egen fotograf.


2 thoughts on “you could be my destiny

  1. Dessutom är det så att en femtedel av USAs befolkning lever i fattigdom, så den genomsnittlige svensken har faktiskt högre standard än den genomsnittlige amerikanen.

    Det finns faktiskt ingen anledning för dig att vara så otrevlig mot mig när jag inte skrivit någonting elakt. Jag kommenterade bara en grej jag reagerade på, vilket är ganska normalt.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *