frågor & svar

vem är din fina, en ny pojkvän eller en nyfunnen vän? Ha en bra dag fina du!
– Min fina är ingen mindre än Jessica! Nej, jag har inte någon pojkvän för tillfället.

tycker det låter både roligt och smart det där med ”en blogg per ämne” men förstår inte riktigt hur du gör och vad du publicerar där och vem som läser. Kan du inte visa/berätta osv mer om det? 🙂
– Jo, kan jag väl göra. Gå in på google, tryck på fliken ”mer”, sen ”blogger”, skapa ett account, gör sen en blogg för varje ämne du har och publicera, så har du allt online. Man kan även välja att det inte är någon som kan läsa det, eller tex bara att din lärare kan se det. Jättesmidigt!

Hej! Hur känns det nu när du kommit till stockholm? Här du kompisar där sen innan eller åkte du dit helt utan kontakter? Hoppas du trivs! 🙂
– Det känns verkligen jättebra här i Stockholm, trivs väldigt bra. Jag hade några kompisar innan jag kom hit, men annars åkte jag helt utan kontakter. 

Handlar det om Erik? För allt annat i ditt liv verkar toppen (vad man får veta iaf). Skriv av dig i bloggen om du vill, brukar vara lättare att få kontroll över känslorna när man skriver… Ha en bra kväll fina 🙂
– (tror hon menar något inlägg jag skrev om att jag var förvirrad över mina känslor). Handlar om lite allt möjligt, men visst är Erik en del av det (mitt ex till er som inte vet). Jag har valt att inte skriva något alls om Erik, eftersom att jag inte vill att han ska läsa det genom min blogg och jag vill inte skriva precis vad jag känner utan att få något tillbaka om ni fattar vad jag menar? 
Skriver istället inlägg som jag inte publicerar.. Ledsen hörrni!

Hur mycket kostar byxorna och var hittar man dem? snygga, älskar fickorna 🙂
– Tror hon menar Guess-jeansen för några veckor sedan… De kostar runt 100 dollar och jag köpte de i en Guess-affär i USA.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *