mitt lilla krypin

Fått massa frågor om jag kan visa hur mitt nya boende ser ut, och lite andra frågor jag tänkte svara på. JA, jag bor ensam, utan mamma och pappa, de bor kvar i Skåne. Nej, man kan inte säga att jag har en ”egen lägenhet”. Jag bor inneboende i en villa i Täby, dvs jag hyr en del av huset från en kvinna som bor här. Jag har ett eget rum, ett litet kök, egen toa och dusch. Har bott här i 2 dagar och hittills har det funkat bra. 

Ja, jag flyttade hit för att gå i skolan här. Och jag ska fortfarande gå på Viktor Rydberg i Djursholm. Jättekul att ni frågar, fortsätt med det! 

Här är då några bilder på hur mitt lilla rum ser ut, tycker det är väldigt mysigt faktiskt. Där ser ni en liten del av min garderob också, fick inte plats med allt i bilen på vägen upp, hehe. Tänkte sätta upp en fotovägg ovanför sängen eller något sen också.

2 thoughts on “mitt lilla krypin

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *