go girl

Dags att böja skriva lite om träning igen kanske? Tycker det är bra att tjejer inspirerar varandra att träna/äta nyttigt. Ni vet, började ju ”löpträna” i våras och höll på från typ mars/april tills någon gång i juni då jag fick benhinneinflammation och inte längre kunde fortsätta. Sen var det 4 veckor i USA och där blev det inte jättemycket träning kanske..hehe. 
Nu är jag tillbaka och har hunnit motionera över 1,5 mil (15km för er som är lite efter..) på tre dagar. Helt okej ändå! Dock har mitt ”håll” kommit tillbaka och jag kan springa max 1km innan det gör så ont så det känns som jag ska dö.. Så jag varvar PW/joggning tills hållen går över. Inte tänker jag ge upp inte! Ger mig själv straff till och med. Har man ingen coach får man vara sin egen! 

Hur kommer det bli i stockholm då? Får se om jag skaffar gymkort eller vad jag gör. Något måste jag ju hålla mig sysselsatt med i min ensamhet… Förslag någon? Gammal bild…

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *