let’s go to the beach

Sista dagen i USA idag,och den dagen spenderade vi på Cocoa beach här i Florida. Vi samlades vid 7-halv 8 imorse så vi var på stranden redan klockan 9. Lyckan som uppstod när vi kom ut på en jättefin strand när solen precis gått upp är ju bara obeskrivlig. 
Jag har verkligen haft en underbar sista dag, jobbat på brännan, pratat med alla nya kompisar, badat, fotat och bara njutit galet. 
Nu är det dags att åka hem, sorgligt men sant… Imorgon ska vi samlas klockan 14.30 så vi har hela förmiddagen på oss att packa allt innan vi beger oss mot skolan en sista gång för att sedan ta bussen till flygplatsen. VILL INTE HEM. Kommer gråta floder imorgon när jag måste lämna alla, några kanske man aldrig kommer träffa igen…
 

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *