shop ‘til you drop

I’m all out of money, I’m so lost without it, nannanaa… Haha nejdå, har kanske 700kr kvar, men de tänkte jag ta med mig hem, vill ju inte vara helt pank. Men ärligt skäms nästan över hur mycket jag har shoppat på så kort tid, eller nej – Citat av Linnea ”Varför skäms ni för? Man bytar ju bara små papperslappar mot saker man älskar” och hon har faktiskt lite rätt i det. Har dessutom jobbat för mycket av pengarna så det känns lite bättre. Känner mig lite bortskämd men jag är också så sjukt tacksam att jag har så snälla föräldrar som låter mig göra en sånn här fantastisk resa. 

En hel dags shopping på ett outlet idag, utan några pengar att spendera, slutade med att vi allihopa satt i en stor klump där det fanns WIFI utanför Starbucks. Fick i alla fall köpt det sista vilket var en plånbok från Guess, vita höga Converse och kläderna som mina kompisar beställt. Köpte också en sminkborste och en present. På vägen hem åkte vi in om Walmart också och köpte goodis, mascara, presenter och min efterlängtade drog – tuggummi(har varit utan i typ två veckor!!). 

Avslutar med att säga att jag inte kommer visa upp all shopping på bloggen för det blir nog tjatigt, men kan ta lite i taget när jag får lust att fota och visa. Och slutligen – Jag är mycket nöjd med min shopping och längtar galet mycket tills jag kommer hem och kan använda allting, just nu är alla kläder bara heligt för mig och jag sitter typ och kollar på det och känner lyckan inom mig.
Bild på min nya plånbok från Guess, där ser ni lite baksidan av klockan också.. Me like!

6 thoughts on “shop ‘til you drop

  1. Älskar din blogg,hittade den igår och är som fast i den, sjukt snygg är du och dina inlägg är så bra, sjukt snygga bilder. Jag har tänkt åka på resa till usa med sts men jag har tvekat men nu är jag så säker på att jag ska åka efter att ha läst din blogg! Kramar Sanna

  2. Älskar din blogg,hittade den igår och är som fast i den, sjukt snygg är du och dina inlägg är så bra, sjukt snygga bilder. Jag har tänkt åka på resa till usa med sts men jag har tvekat men nu är jag så säker på att jag ska åka efter att ha läst din blogg! Kramar Sanna

  3. kommer helt klart fortsätta följa din blogg efter att jg hittade den på sts hemsida ^^

    tycker bara det är kul om du visar upp mycket av det du köpte 🙂

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *