Islands of adventure

Igår var vi på Island of adventures som också är en nöjespark med karuseller osv, och denna är mer inriktad till oss tonåringar. Eftersom vi är smarta så lyckades vi fixa ”Quick Pass” för oss allihopa (jag och mina vänner) för hela dagen, vi har bara gått förbi alla köer hela dagen, så jävla skönt med tanke på att vissa köer är 90min långa. Hela dagen har vi spenderat i massor av roliga berg-och-dalbanor, karuseller och simulatorer. USA är helt sjukt bra på allt sånt där så man blir lika imponerad varje gång.
Harry Potter och Hulken var bäst, tror vi åkte hulken 3-4 gånger eller något. GRYM är den. Fast HP var verkligen bäst, så sjukt läskig så jag satt nästan och grät på bilden, hehe..

One thought on “Islands of adventure

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *