we have a problem

Hej på er finisar. Har varit dålig med uppdatering idag, men vi har haft en lång dag. Åkte som vanligt till skolan imorse för att möta resten av gruppen och sen hoppa vi alla på en buss för att åka till Florida Mall och en hel dags shopping. Jag har ”bara” några få tusen kvar så nu måste jag berkligen prioritera vad jag ska köpa och inte. Fick i alla fall med mig två väskor, tre linnen, ett par jeans, present till modern min och sju par trosor (jag kommer inte behöva köpa nya trosor på flera år, haha…). 

När vi kom hem fick vi megagod pizza till middag och sen satt vi och prata med två av döttrarna i familjen och en av deras kompisar. Gillar verkligen min värdfamilj, sorgligt att vi snart ska hem…

Now to the problem… Jag och A-E ”testpackade” precis och för min del är det liiite tajt alltså. 22,09 kg väger den (max är 23kg) och då glömde jag lägga ner en av mina handväskor som väger 0.9 kilo. BRA DÄR FELICIA. Ska bli intressant att se hur jag ska få hem allt utan att få övervikt. Tur jag bara ska köpa ett par converse och någon tröja till sen är jag färdig.

Har inte tagit en enda bild idag så jag bjuder på en bild på mig, A-E och två kineser som både med oss innan.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *