farewell party

Ännu en underbar dag på denna underbara semester har passerat. Vi gjorde först sluttestet och jag fick 96/100, är inte helt nöjd med det eftersom vi gjorde det provet första dagen och då fick jag 84/100 men vi har gått igenom det 1,5 gång så jag borde kunna allt, men har väl inte riktigt lyssnat då… hehe! 

Efter provet serverades det ”hemmagjord glass”, de var några killar som kom och gjorde glass framför våra ögon med flytande kväve, sjukt häftigt och gott. I slutet av dagen hade vi vårat ”farewell party” som inte riktigt är något party, utan mer ett kalas (haha). Vi fick käka hur mycket pizza vi ville,och godis/bär/grönsaker/frukter, sen blev det pris/diplomutdelning – tro det eller ej men jag fick ett ”pris”, berättar mer om det i ett annat inlägg. 
Kul har vi haft idag och jag kommer sakna alla så fruktansvärt mycket när jag åker hem. 

Bild på hela gruppen på alla från Europa. De tre killarna som står bakom mig är från Sverige, Frankrike och Italien och är helt klart bland de roligaste här.

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *