diplom

Såå, ni kommer ihåg att det var prisutdelning, right? Kan börja med att säga att mitt lag som jag har tävlat med under dessa veckan kom på en delad andra plats. Sen så fick alla vars ett diplom för att ha deltagit under sommaren, jag var i en av ”advanced”-klasserna, och de felsta svenskar är i advanced/den som är under advanced så det är inget märkvärdigt egentligen. 

Till det roliga nu då… Våra europeiska ledare delade ut lite random ”pris/diplom” för några saker de tyckte stod ut lite. Jag hade inte räknat med att få något alls, för jag är inte någon som står ut i sport eller så, men sen så hon bara ”this is a girl, and I don’t know how much money she has spent on clothes and shoes…” och jag satt och pilla på mobilen och tänkte typ ”det är Ester..” och sen fortsatte hon ”…and yesterday she bought a computer as well..” och jag bara flög upp från mobilen och fick alla blickar på mig och ledarna bara ”congratulation to the ”shop-a-holic of the year” och jag bara garva typ, så jävla pinsamt men ändå roligt. 

Så här är jag, årets SHOPAHOLIC. Något att vara stolt över eller inte? Haha…. DÖR!

One thought on “diplom

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *