FLORIDA MALL

Hej, vi heter Felicia och Anna-Emilia och vi är shopaholics. Nej, men typ. Dagens ”family day” har vi spenderat på Florida Mall som är ett av Floridas största mall. Kan meddela att det var helt packat med folk, kom kanppt fram där inne. Stort var det också, tur jag hade en karta (haha).
Jag är mycket nöjd med dagens köp som bestod av sex par trosor från Victoria’s Secret + en jättefin bh, ett par jeans från Guess, tre toppar från Forever 21, två tröjor från Abercrombie&Fitch och min älskade Macbook Air + ett skal till den. Vi hann inte gå i alla butiker i Florida Mall som vi ville, så jag är glad vi ska dit på tisdag med gruppen.
Förutom galet bra shopping så har jag upptäckt världens godaste ätbara föremål idag: frozen yougurt, det var så gott att vi åt det två gånger. 
Gud vilka amatörbilder det har blivit på sista tiden, ledsen för det.

2 thoughts on “FLORIDA MALL

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *