unbelieveable

Igår klockan 22.00 fick jag uppleva en av de lyckligaste ögonblicken i mitt liv (shit vad det låter som jag överdriver nu..). Jag och tre fina vänner tog plats framför Askungens slott tillsammans med tusentals andra människor. Jag stog helt ärligt med hakan i marken när fyrverkerierna drog igång. Det var det vackraste jag någonsin sett. Jag blev helt speechless. Stod och tänkte på hur fruktansvärt tacksam jag var för att få vara där och se det. Helt fantastiskt var det, hade gåshud konstant i 10 minuter.

Här är 20 sekunder av de 13 minuter långa fyrverkeriet, minnet på min mobil tog nämligen slut…

Sänk ljudet och ignorera våra röster.. Vi står nämligen och diskutera om det var 22 eller 23 vi skulle samlas, det var 22 och jag fick världens största utsskällning när jag vi kom tillbaka, men det var det värt för att få se det från en bra plats.

One thought on “unbelieveable

  1. Behövde man gå in i magic kingdom eller vart stod ni?:)

    Svar:
    Ja, vi stod inne på magic kingdom. Man ser det säkert utifrån men jag slår vad om att absolut bästa sikt var där vi stod! 🙂
    feliciaandersson.com

Leave a Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *